CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Cloth Diaper

Kenapa bamboo? Apa beza dengan CD yang lain? There must be some special features kan... Jom kongsi tentang bamboo CD.


Selembut sutera - Fabrik buluh adalah berkali ganda lebih lembut & mewah daripada fabrik kapas. Ia juga bersifat ringan, sejuk dan tidak nampak tebal.
Mengurangkan Alahan - Buluh tumbuh tanpa 'diganggu' bahan kimia. Proses pemutihan fabrik buluh juga tidak menggunakan klorin, maka mengurangkan reaksi alahan terhadap kulit bayi yang sememangnya begitu halus.
Kuasa serapan hebat - Serat-serat buluh terdiri dari ratusan lubang mikro yang menjadikan kuasa serapannya yang sangat tinggi. Tahap serapan fabrik buluh adalah 3-4 kali lebih tinggi dari fabrik kapas.
Anti-bakteria - Fabrik buluh secara semulajadi mengandungi ejen anti-microbial yang dikenali sebagi Kun. Kun menghindar pembiakan bakteria - maka lampin anda tetap berbau segar, lebih bersih dan lebih sihat.
Hijaukan Bumi!! - Tumbuh tanpa pestisid. Sumber alam yang boleh digunasemula.

Size CD Bamboolite adalah One-size, bermakna saiznya boleh dilaras dari S hingga ke L.

Have a look on the inside of Bamboolite CD. Terdapat satu snap di bahagian poket insert, so insert akan sentiasa berada di kedudukan yg tetap. Bila serapan air kencing menjadi lebih optimum, masalah kebocoran tidak akan berlaku.


New features has been added to our Bamboolite Cloth Diaper. 2 snap tambahan di bahagian wing telah ditambah, so bagi bayi bersaiz newborn - small yang memakai CD ni, masalah drooping wing tidak akan berlaku. Pemakaian CD akan jadi lebih kemas dan comel sentiasa!Harga: RM 51.90 untuk 1 CD + 1 insert.
Pakej 3 CD: RM 145.00 [jimat RM 10.70 / RM 48.35 sekeping]
Pakej 5 CD : RM 239.00 [jimat RM 20.50 / RM 47.80 sekeping]
Pakej 8 CD : RM 376.00 [jimat RM 39.20 / RM 47.00 sekeping]

Insert boleh dilaras kepada 3 saiz mengikut saiz bayi anda.
Pakej insert:
3 insert: RM50(harga normal untuk 1 insert: RM18)

1 comment:

  1. bamboolite ini yang jenis PUL LITE or biasa?

    ReplyDelete